Articole

Alege-ţi împrumutul rapid cu cea mai avatajoasă dobândă

Alege-ţi împrumutul rapid cu cea mai avatajoasă dobândă

În zilele noastre, tot mai multe instituţii financiare nebancare îşi oferă serviciile. Acest fapt stimulează concurenţa pe piaţa financiară a împrumuturilor rapide, care se soldează cu apariţia unor dobânzi tot mai atractive pentru potenţialii clienţi. Chiar dacă la prima vedere dobânzile împrumuturilor rapide ţi se par prea piperate, nu uita de alte beneficii ale acestor împrumuturi, ele fiind acordate într-o perioadă redusă de timp şi cu prezentarea a unui pachet minim de documente. Din larga gamă de companii financiare nebancare eşti liber singur să-ţi alegi împrumutul rapid cu cea mai avantajoasă dobândă.

În primul rând, dacă nu ai mai apelat la ajutorul unui împrumut rapid, trebuie să ştii că majoritatea instituţiilor financiare non-bancare, printre care Zaplo, Viva Credit, Ferratum, Extra Simplu, CreditFix, oferă primul credit gratuit. Adică va trebui să rambursezi aceeaşi sumă pe care ai şi împrumutat-o, dobânda fiind de 0%. Dar ţine minte că această facilitate se aplică doar primului împrumut rapid luat.

Un alt punct care ar trebui să ştii este că dobânda este practic la toate împrumuturile rapide fixă, iar suma o vei rambursa în rate egale. Valoarea ratei lunare depinde de la o companie nebancară la alta. De exemplu, Zaplo oferă o rată de 8-28% pentru împrumuturile sale, Viva Credit – de la 12 la 42%, Ferratum – de la 35 la 39%, Extra Simplu, Telecredit şi CreditFix percep 36% lunar, iar Provident – 40%.

Pe lângă toate acestea, aproape pe toate paginile web ale instituţiilor financiare nebancare există calculatoare care te vor ajuta să afli valoarea totală care va trebui să o întorci, cu dobândă cu tot. Pentru asta este necesar doar de introdus suma pe care vrei să o împrumuţi şi perioada de rambursare.

Accesează site-urile companiilor , analizează minuţios informaţia prezentată şi trage concluzii. Iar dacă ai întrebări referitor la anumite detalii din procesul de acordare a împrumutului rapid, nu ezita să apelezi la serviciul suport al instituţiei.