Articole

Aplică pentru un împrumut rapid Zaplo şi câştigă!

Aplică pentru un împrumut rapid Zaplo şi câştigă!

Aplică pentru un împrumut rapid Zaplo şi câştigă!

Se cunoaşte deja că instituţiile financiare nebancare organizează periodic concursuri cu premii atractive pentru clienţii săi. De această dată, câştigi solicitând un împrumut pe Zaplo.ro. Deci, nu ezita! Aplică pentru un împrumut rapid Zaplo acum!

Pentru a participa la concurs, trebuie să soliciţi un împrumut rapid, completând online formularul de cerere. Dacă Zaplo decide că meriţi împrumutul, în momentul în care primeşti banii eşti automat înscris în concurs. Câştigătorii vor fi selectaţi prin tragere la sorţi imediat după sfârșirea campaniei. De această dată, Zaplo pune la bătaie trei premii băneşti a câte o mie de lei şi 10 agende şi 10 powerbank-uri (baterie externă pentru mobil).

btn-sanemt-big

Zaplo mai vine cu un avantaj pentru tine. Deci, dacă aplici pentru prima dată pentru un împrumut rapid Zaplo, nu trebuie să plăteşti dobândă sau comisioane. Trebuie să rambursezi doar suma pe care ai luat-o ca împrumut. Dar fii atent să plăteşti la timp ratele.

Pentru a putea beneficia de un împrumut rapid de la Zaplo, inclusiv pentru a intra în concurs automat, trebuie să fii o persoană fizică cu vârstă de peste 18 ani. Mai mult, concursul se desfăşoară la nivel naţional, deci trebuie să fii cetăţean român, cu domiciliu stabil în România. Solicitarea împrumutului, dar şi concursul organizat de Zaplo, au loc online.

Trebuie să ştii că persoanele juridice, persoanele fizice autorizate, asociaţiile familiale, angajaţii Zaplo.ro şi ai celorlalte companii implicate în organizarea şi desfăşurarea campaniei, ai partenerilor Zaplo, precum şi membrii familiilor acestora (copii, părinţi, fraţi/surori, soţ/soţie) nu au dreptul de a participa la concurs. O persoană poate câştiga doar o singură dată. Zaplo va afişa câştigătorii pe site-ul său în termen de 5 zile lucrătoare de la extragere. Ei vor fi contactaţi prin e-mail sau telefon de către un reprezentant al Zaplo în termen de 2 zile lucrătoare de la data desemnării lor.

btn-sanemt-big

Pentru mai multe detalii, citeşte regulamentul oficial al concursului.

Campania durează de pe 27 iulie până pe 17 august, 2016. Aşa că grăbeşte-te!