Articole

Avantajul de bază al fiecărui IFN în parte la acordarea unui împrumut rapid

Avantajul de bază al fiecărui IFN în parte la acordarea unui împrumut rapid

Când populaţia României a înţeles că creditarea bancară a devenit prea costisitoare şi prea problematică, pe piaţă au intrat instituţiile financiare nebancare, sau IFN-urile. Astăzi, pe piaţă poţi găsi o mulţime de IFN-uri, astfel încât alegerea unuia dintre ele, care, pe lângă toate, par a avea condiţii asemănătoare, poate deveni cam discutabilă. De aceea, am decis să vă enumerăm avantajele de bază ai fiecărui IFN în parte la acordarea unui împrumut rapid.

Zaplo IFN – oferă primul credit cu dobândă de 0%. De exemplu, dacă luaţi un împrumut rapid iniţial de 600 Lei, fie că rambursaţi banii peste 7 zile, fie peste 30 de zile, veţi avea de dat tot atât cât aţi luat, adică 600 Lei. Dar în cazul în care doriţi să luaţi al doilea credit, să ştiţi că situaţia se va schimba.
Viva Credit – împrumut rapid cu istoric negativ. Nu e problemă dacă figuraţi în Biroul de Credit, Viva Credit vă mai oferă o şansă la împrumut. Totuşi, accesaţi un credit nebancar doar dacă sunteţi sigur că veţi avea sursele necesare pentru rambursarea acestuia.

Ferratum IFN – acordă împrumut rapid online doar cu actul de identitate. Primul împrumut la Ferratum poate fi accesat doar pe baza actului de identitate al clientului. Tot ce trebuie să faci este să introduci datele cerute în cererea pentru împrumut.

Extra Simplu – împrumut rapid fără comision. Extra Simplu nu foloseşte intermediari sau brokeri în relaţia lor cu clienţii, ei sunt creditori direcţi, de aceea nu accesează plăţi adăugătoare pentru prelucrarea tranzacţiilor sau datelor.

Credit Fix – dobânzile scad la creditele viitoare. În cazul acestui IFN, împrumuturile rapide se acordă la o dobândă de 1,2% pe zi. Dar, dacă rambursezi primul împrumut la timp, atunci poţi beneficia de următoarele credite la dobândă mai redusă.

Telecredit IFN – împrumuturi rapide extra rapide. Dacă cererea ta de împrumut a fost aprobată, transferul banilor de face în aceeaşi zi, inclusiv după confirmarea ta.