Articole

Câştigă mingea oficială Euro 2016 cu Ferratum!

Câştigă mingea oficială Euro 2016 cu Ferratum!

Eşti pasionat de fotbal?

Atunci cu siguranţă urmăreşti la moment Campionatul European de Fotbal 2016, cunoscut şi ca EURO 2016. Acum ai şansa grandioasă de a lua un împrumut rapid gratuit şi de a câştiga mingea oficială Euro 2016 cu Ferratum!

btn-sanemt-big

Dacă eşti în căutarea unui împrumut rapid şi pe deasupra eşti un fan înflăcărat al jocului rege, atunci eşti un dublu norocos. Ferratum este o instituţie financiară nebancară foarte populară în România şi organizează deseori concursuri ca acesta, aşa că fii cu ochii în patru.

Pe lângă aceea că poţi câştiga faimoasa minge Euro 2016, Ferratum îţi oferă şi primul tău credit gratuit într-o viteză record! Tot ce trebuie să faci este să accesezi pagina web a creditorului şi să te înregistrezi. Suma maximă a primului împrumut rapid poate varia maximum până la 500 de Lei. De asemenea, fii sigur că întorci împrumutul în 15 sau cel mult 30 de zile. Şi nu uita că ai avantajul de a primi banii fără a plăti comisioane în plus sau dobândă.

Odată ce ai rambursat la timp primul tău împrumut rapid, vei putea beneficia şi de alte împrumuturi, iar suma şi scadenţa vor creşte treptat. Pentru a lua un împrumut rapid de la Ferratum, ai nevoie doar de buletin şi nu e nevoie de a trimite un scan sau o copie a actului de identitate. E destul doar să completezi formularul cu datele din document. O condiţie de acordare a împrumutului este vârsta minimă de 24 de ani. De asemenea, nu este necesar să ai cont sau un card bancar pentru a obţine banii.

btn-sanemt-big

Dacă ai întebări, nu ezita să contactezi operatorii Ferratum de luni până vineri de la 9:00 la 21:00 şi sâmbătă, duminică de la 9:00 la 17:30. Îi poţi suna, sau trimite un e-mail.

Grăbeşte-te, mai ai 8 zile până la marea extragere!