Articole

Câștigă vouchere de reducere pentru împrumuturile rapide ExtraSimplu

Câștigă vouchere de reducere pentru împrumuturile rapide ExtraSimplu

ExtraSimplu vine cu o modalitate inteligentă de a-ți oferi reduceri! Câștigă vouchere de reducere pentru împrumuturile rapide ExtraSimplu jucându-te în aplicația “Câștigă cu EFI”. Mărimea reducerii depinde de cât de bine te pricepi la joc. Distrează-te și zi-le prietenilor despre aventurile micuțului purceluș!
Aplicația se poate descărca din App Store și din Google Play Store, pentru Android și iOS. Ulterior, voucherele pentru împrumut rapid se pot folosi pe platforma extrasimplu.ro. În timpul jocului, trebuie să-l menții pe Efi-purcelușul în echilibru pe skateboard și să colectezi cât mai multe monede. Pentru a-l putea controla pe Efi trebuie să folosețti senzorul de accelerație al telefonului mobil. Mare atenție la bombe! Va trebui să le eviți, altfel jocul se va sfârși.

btn-sanemt-big

În general, poți aplica pentru un împrumut rapid ExtraSimplu dacă:
• Ești cetățean român;
• Ai între 18 și 75 de ani;
• Ai telefon mobil;
• Ai un cont bancar valid.

IFN-ul acordă împrumuturi de la 200 la 2.000 lei, dar trebuie să te asiguri că poți rambursa suma în perioada specificată, în caz contrar vei fi penalizat. De asemenea, ai posibilitatea de a rambursa împrumutul rapid anticipat. În acest caz, va trebui să plătești creditul și dobânda aferentă până în ziua rambursării. Creditul ExtraSimplu nu este oferit pe termen lung. De aceea trebuie rambursat în maximum 30-45 de zile.

Poți aplica pentru împrumut doar cu o copie a cărții de identitate și extrasul de cont. Dar, în cazuri excepționale, poți fi solicitat să prezinți și alte documente relevante. Chiar dacă nu ești rugat să demonstrezi prezența unei surse de venit stabile, totuși îți recomandăm să nu neglijezi acest lucru și să ai un card bancar pe care se virează lunar salariul sau pensia. Dacă nu poți rambursa la timp împrumutul rapid, nu ezita să apelezi IFN-ul pentru a găsi o soluție problemei care s-a iscat.

btn-sanemt-big

Ia o pauză de relaxare cu EFI și câștigă reduceri la împrumuturi rapide!