Articole

Cele mai populare companii de la care poţi lua un împrumut rapid

Cele mai populare companii de la care poţi lua un împrumut rapid

În cazul în care ai nevoie de un credit rapid, ajungi la momentul în care trebuie să-ţi alegi compania de la care vei lua banii. Noi îţi venim în ajutor şi îţi prezentăm cele mai populare companii de la care poţi lua un împrumut rapid în România.

Zaplo.ro – Zaplo este instituţia financiară non-bancară care oferă împrumuturi rapide evaluată de clienţii săi cu nota maximă, pe o scară de la 1 la 10. Poţi beneficia de o sumă de la 150 la 1500 Lei pentru o perioadă de până la 30 zile. Poţi primi împrumutul rapid în două modalităţi: pe contul tău bancar sau cash. Pentru a profita de credit, trebuie să ai nu mai puţin de 19 ani. Pachetul minim de documente include copia scanată a cărţii de identitate şi o copie a extrasului de cont sau a talonului de pensie. Dacă cererea ta a fost acceptată, primeşti împrumutul în cel mult 24 de ore.

btn-sanemt-big

Viva Credit – este prietenul tău sigur care te va ajuta financiar până la următorul salariu. Valoarea împrumutului rapid pe care îl poţi lua de la această firmă este de la 100 la 1000 Lei, cu o scadenţă de 35 zile. Pentru a contracta un credit de la Viva Credit, trebuie să ai peste 21 de ani, să ai un venit stabil şi să ai un cont bancar sau card valid. Toată procedura de depunere a documentelor are loc online, tu trebuind să prezinţi copia în format electronic a cărţii de identitate. Viva Credit acceptă întârzieri la plată, dar trebuie din timp să anunţi compania, pentru a găsi soluţia potrivită pentru tine şi creditor.

btn-sanemt-big

Ferratum – Această firmă îţi poate oferi un împrumut rapid de la 200 la 1400 Lei, pentru o durată de până la 45 de zile. Este foarte uşor să primeşti un credit de la Ferratum! Pentru aceasta trebuie doar să completezi cererea de credit cu datele din buletinul tău. Ei nu au nevoie de nici un fel de documente pe suport de hârtie sau scanate. Oarecum, trebuie să ai un venit lunar stabil şi vârsta de nu mai puţin de 24 ani. Dacă ai rambursat primul împrumut rapid cu succes şi la timp, îl poţi primi pe al doilea şi mai rapid, solicitând un credit printr-un SMS.

btn-sanemt-big

Telecredit – Dacă Telecredit este instituţia financiară de la care doreşti să iei un împrumut rapid, atunci află că ei îţi pot propune de la 100 la 500 Lei, dacă eşti la primul tău credit, sau la 1500 Lei, dacă ai mai beneficiat de împrumuturi rapide de la Telecredit şi le-ai rambursat până la expirarea scadenţei, pentru o durată de până la 30 zile. Telecredit te va impresiona prin operativitatea sa: după ce cererea ta va fi acceptată, banii mult doriţi ajung în minute numărate în contul tău. De asemenea, compania oferă împrumuturi rapide persoanelor care au deja alte credite în derulare, la alte instituţii financiare nebancare.

btn-sanemt-big

CreditFix – La CreditFix, completezi cererea de credit online, trimiţi copiile documentelor necesare electronic sau prin fax, şi primeşti împrumutul rapid direct pe contul tău de salariu sau pensie. Deci, îţi economiseşte o mulţime de timp, fiindcă nu trebuie să te deplasezi la sediul firmei şi să stai în rând pentru a primi bani. Următoarea dată când vrei să iei un credit de la CreditFix, trebuie doar să accesezi contul tău de client de pe pagina web a creditorului. Pentru a beneficia de împrumutul rapid al acestei companii, trebuie să ai minimum 18 ani împliniţi şi să ai un venit lunar nu mai mic de 500 Lei pe lună.

btn-sanemt-big

Provident – Suma minimă pe care o poţi primi de la această firmă este de 500 Lei. În acelaşi timp, dacă beneficiezi de primul împrumut rapid de la Provident, vei obţine nu mai mult de 5.000 Lei. Dar dacă ai mai luat credite de la ei şi ai demonstrat că eşti un client demn de încredere, poţi lua până la 10.000 Lei. Banii pot ajunge mai greu în contul tău bancar, în cel mult 10 zile de la semnarea contractului. În schimb, pentru un împrumut rapid de la Provident nu e nevoie de a depune gaj sau a fi reprezentat de un girant.

btn-sanemt-big

Toate companiile de creditare sus menţionate oferă primul împrumut gratuit, dar şi nu percep comision la acordarea împrumutului rapid. Analizează şi fă alegerea corectă!