Cetelem.ro – Împrumut rapid de la Cetelem

CetelemCetelem.ro este marca a BNP Paribas Personal Finance, lider european în domeniul creditelor de consum. La rândul său, Cetelem în România este lider pe piaţa creditelor de consum din această ţară. Compania deserveşte peste 1,5 milioane de clienţi în aproximativ 300 de oraşe. Cei care au beneficiat cel puţin odată de împrumuturi de la Cetelem pun în evidenţă aşa calităţi ale creditorului cum sunt accesibilitate, rapiditate, simplitate şi responsabilitate, evitând supra-îndatorarea clientului său. Dacă ai nevoie bani, găseşte Cetelem la tine în localitate şi profită din plin de un împrumut rapid de la Cetelem.
vivacredit.ro

Caracteristicile de bază ale Cetelem sunt:

  • Primeşti banii în timp de câteva ore în contul tău bancar;
  • Împrumută până la 15000 RON;
  • Perioada de rambursare este de până la 60 luni.

Printre numeroasele servicii pe care le oferă instituţia putem menţiona creditul pentru nevoi personale, care se acordă prin telefon sau internet, precum şi creditul pentru achiziţia de bunuri. Cetelem este exemplul simplităţii procesului de obţinere a unui împrumut 100% online. Dacă nu ai practicat aşa ceva niciodată sau dacă eşti un utilizator de calculator novice, compania vine cu un tutorial despre cum decurge solicitarea împrumutului, dar şi o demo versiune unde ai putea să te antrenezi în completarea formularului cu datele necesare.

Dacă doreşti să beneficiezi de un împrumut rapid de la Cetelem, ar trebui să cunoşti câteva condiţii generale caracteristice acestui creditor. În primul rând, el oferă bani doar solicitanţilor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 70 de ani. Împrumutul rapid se oferă fără girant sau garanţie, pentru o perioadă de la 6 la 60 de luni. De asemenea, în momentul în care iei un credit de la ei trebuie să posezi o vechime în muncă de minimum 3 luni la ultimul loc de muncă.

Documentele necesare pentru a primi suma mult dorită nu se deosebesc de documentele necesare pentru obţinerea împrumuturilor de la alte instituţii financiare nebancare, se are în vedere copia actului de identitate a solicitantului, adeverinţa de venit sau talonul de pensie, precum şi formularul companiei completat cu informaţie personală. De la caz la caz, instituţia mai poate cere şi alte acte suplimentare. Fii sigur că copiile documentelor sunt lizibile şi clare, datele trebuie să fie corecte, fără modificări sau ştersături.

Servicii conexe

Puteți obține un credit rapid pentru o sumă mică prin alte servicii, precum ExtraSIMPLU, Zaplo, VivaCredit, Ferratum și alte companii, informații detaliate despre acestea puteți citi aici puteți citi aici.
vivacredit.ro