Împrumuturi rapide de la Credius

CrediusCredius este o instituţie financiară non-bancară care oferă soluţii de creditare optime persoanelor fizice. Aceasta este parte a grupului de investiţii american NEW CENTURY HOLDINGS, prezent în România din 1994. Compania este destul de tânără pe piaţa financiară, dar devine populară datorită capacităţii sale de a se adapta rapid nevoilor potenţialilor săi clienţi. Setul de valori de care se ghidează Credius în activitatea sa sunt responsabilitatea, transparenţa, flexibilitatea, integritatea, dar şi onestitatea. Clienţii care au folosit anterior serviciile companiei, revin cu mult drag pentru calitatea serviciilor, promptitudinii şi simplităţii. Dacă ai nevoie urgentă de bani, nu ezita să iei un împrumut rapid de la Credius.

  • Primește banii timp de: 60 minute;
  • Fără giranți sau garanții;
  • Acceptăm și persoane cu istoric negativ;
btn-sanemt-big

Avantaje:

– Credit doar cu buletinul
– Vârsta minimă 18 de ani
– Fără adeverinţă de venit
– Sume de la 600-30.000 lei
– Perioadă credit – de la 1 lună la 5 ani
– Fără limită de vârstă
– Fără cont bancar
– Dobânda fixă pe toata perioada contractului
– Decizia privind eliberarea creditului în doar 60 de minute
– Bonificaţie de ramburasare totală anticipată prin Pachetul Anticredit
– Acceptăm și persoane cu istoric negativ la Biroul de Credit.

Indiferent de vârstă sau necesităţi, Credius are produse pentru toţi. Suma pe care o poţi primi de la acest creditor variază între 600 şi 30.000 RON, iar perioada de finanţare se întinde de la 6 la 60 luni. Credius oferă împrumuturi rapide persoanelor cu vârsta de la 18 ani, care sunt cetăţeni români cu domiciliul în România. Pentru a fi finanţat de compania financiară, trebuie să ai un venit minim lunar de 400 RON. Împrumuturile rapide mai mici de 15.000 RON le poţi obţine fără prezentarea unui gaj sau garant.

În ceea ce priveşte documentele necesare pentru a contracta un împrumut rapid de la Credius, aici avem veşti bune pentru tine. Credius îţi poate oferi un împrumut doar cu actul de identitate! În cazul în care nu dispui de o adeverinţă de salariu – nu este o problemă. Instituţia financiară nebancară îţi poate oferi creditul, dar cu condiţii puţin mai diferite, aşa că fii atent şi interesează-te în prealabil despre ele. În rest, regulile de creditare ale Credius nu se diferenţiază prea mult de regulile altor creditori.

Dacă ai dori să afli ce rată va trebui să plăteşti lunar, pe pagina web a Credius vei găsi un calculator de credit care, bazându-se pe suma dorită, perioada de plată şi tipul de împrumut rapid, îţi va afişa rata lunară.

btn-sanemt-big

Servicii conexe

Puteți obține un credit rapid pentru o sumă mică prin alte servicii, precum Zaplo, ExtraSIMPLU, Ferratum, VivaCredit și alte companii, informații detaliate despre acestea puteți citi aici puteți citi aici.

vivacredit.ro