Articole

De sărbători, acoperă cheltuielile cu împrumuturi rapide

De sărbători, acoperă cheltuielile cu împrumuturi rapide

Pentru sărbătorile de iarnă, românii cheltuieşte 1,5 salarii minime pe economie, echivalentul a 1661 Lei, conform unui studie realizat de MEDNET Marketing Research Center. De aceea, pentru confortul tău personal, de sărbători, acoperă cheltuielile cu împrumuturi rapide!

Cele mai mari cheltuieli le vor avea locuitorii din zonele urbane, ceea ce înseamnă între 1000 şi 3000 Lei pentru Crăciun şi Revelion. Studiul arată că 17,9% vor avea la dispoziţia lor o sumă chiar mai mică de 1000 de Lei, dintre care 649,25 Lei vor fi cheltuiţi pentru produse alimentare, iar 430,43 Lei pentru cele nealimentare. De asemenea, analiza arată că românii sunt disponibili să cumpere cadouri de 564,69 Lei şi să plătească pentru ieşirile în oraş aproximativ 287,89 Lei.

În metropolele în care populaţia este mai mare de 100.000 locuitori, suma alocată pentru sărbătorile de iarnă înregistrează un trend ascendent comparativ cu anii precedenţi. Aici, bugetul pentru sărbătorile de iarnă atinge valoarea de 1698,81 Lei. Mai mult, se simte o creştere uşoară a bugetului din 2016 (656,09 Lei) spre deosebire cu cel din 2015 – 638,24 Lei alocat pentru produsele alimentare. Totuşi. cercetarea arată că românii din aceste localităţi preferă să cheltuieşte mai mult pe produse nealimentare decât pe cele alimente.

Desigur, nu toate persoanele îşi pot permite să cumpere de Crăciun sau Revelion tot ce şi-ar dori, din cauza limitărilor financiare. Acestea apar mai ales când dorim să cumpărăm ceva mai special de sărbători persoanelor dragi. Nu lăsa aceste probleme mici să-ţi strice dispoziţia de sărbătoare, apelează la împrumuturi rapide! Ia acum un împrumut şi plăteşti la anul! IFN-urile îţi oferă marea posibilitate de a profita din plin de luna cadourilor şi a reducerilor masive.

Împrumuturile rapide nu necesită giranţi sau garanţii, iar împrumutul se acordă printr-o procedură foarte simplă. Pentru a depune cererea online pentru împrumut, trebuie să ai la îndemână doar buletinul tău de identitate, iar unele companii nebancare mai pot cere de la tine o adeverinţă de venit.

Dacă ai decis să iei un împrumut rapid, asigură-te totuşi că vei fi capabil să rambursezi banii la timp, pentru a nu complica situaţia!