Ferratum – credit fără gaj și garant.

FerratumFerratum Group este o companie internațională de micro-creditare. În anul 2005, Ferratum a fost prima companie care a început să utilizeze tehnologiile de telecomunicații în scopuri de creditare. Această tehnologie permite practic tuturor clienților să solicite rapid și ușor un împrumut prin intermediul unui SMS. În prezent, Ferratum Group operează în sectorul financiar în 20 de țări (Australia, Rusia, Marea Britanie, Spania și altele), și se mândrește cu faptul că deservește mai mult de 1,5 milioane de clienți.

  • Primește banii timp de: immediately;
  • Primul credit este gratuit;
  • Împrumută pentru prima dată până la 1400 de Lei;
  • Împrumută pentru a doua oară până la 5000 de Lei ;
btn-sanemt-big

Pentru a obține un credit rapid de la Ferratum timp de immediately, dați click pe Primește banii și trimiteți cererea.
Ferratum.ro acordă credite rapide rezidenţilor din România care au 21 de ani împliniţi. Aveţi nevoie doar de acces la internet. Pentru a îndeplini cererea online, accesaţi Ferratum.ro. Trebuie doar să completaţi formularul de înregistrate cu toată informaţia necesară. Pentru a primi credit nu este nevoie de a prezenta adeverinţe, dar Ferratum, în unele cazuri, poate cere adăugător prezentarea lor. Posibilitatea de creditare se evaluează individual pentru fiecare client. După o decizie pozitivă, vei primi banii cât de curând posibil, la cea mai apropiată filială a băncii, prezentând documentul care vă confirmă identitatea. Aveţi oportunitatea de a primi ulterioarele împrumuturi prin SMS, cu condiţia rambursării creditelor anterioare. Împrumuturile care vor urma după cel dintâi pot fi transferate în contul dumneavoastră.

Compania Ferratum își începe activitatea la ora 9:00 și oferă credite până la 21:00. Ferratum, spre deosebire de alți creditori, lucrează fără zile de odihnă, sâmbăta și duminica compania lucrează de la orele 9:00 până la 17:30. Puteți obține un credit de la Ferratum dacă aveți vârsta între 21 și 70 de ani, fără gaj și garant, ceea ce reprezintă principalul motiv pentru o prelucrare rapidă a aplicațiilor și un transfer rapid al banilor, pentru că nu este nevoie de depunerea sau emiterea documentelor. În acest caz, este suficient să aveți un telefon mobil și un cont bancar într-o bancă din Romania.

btn-sanemt-big

Servicii conexe

Puteți obține un credit rapid pentru o sumă mică prin alte servicii, precum Zaplo, VivaCredit, ExtraSIMPLU și alte companii, informații detaliate despre acestea puteți citi aici puteți citi aici.