Articole

Gătește-te pentru anul nou de învățământ cu împrumuturi rapide!

Gătește-te pentru anul nou de învățământ cu împrumuturi rapide!

Oricare dintre noi nimerește în situații când are nevoie de bani pentru cheltuieli neprevăzute. Studenții nu sunt o excepție în acest caz, mai ales când vine vorba de pregătirile pentru un nou an de învățământ. Dar, după cum probabil cunoști, băncile nu sunt întotdeauna gata să ofere împrumuturi studenților, de aceea ar fi foarte potrivit de a folosi un împrumut rapid de la instituții financiare nebancare. Deci, dacă ești student sau licean cu buletin, gătește-te pentru anul nou de învățământ cu împrumuturi rapide!

Îți recomandăm acest tip de creditare deoarece, de obicei, părinții au grijă să-ți dea suma necesară pentru pregătiri, sau poate ai un job care îți permite să acoperi cheltuielile de sine stătător și cel mai probabil că ai nevoie de bani urgent. Împrumutul rapid îl poți obține prin depunerea cererii online. De asemenea, piața financiară românească este plină de oferte de împrumuturi rapide care se dau doar cu buletinul. Un alt avantaj al acestui tip de creditare este, de asemenea, faptul că primul împrumut se acordă cu dobânda 0. Asta înseamnă cât ai luat, atât trebuie să întorci creditorului.

Dintre instituțiile financiare non-bancare care oferă împrumuturi rapide doar cu buletinul se numără Extra Simplu și Viva Credit. Poți lua un credit de la Extra Simplu dacă ai nu mai puțin de 18 ani și să ai deschis un cont bancar pe numele tău. De asemenea, poți solicita de la Extra Simplu un împrumut între 200 și 2.000 lei, iar de la Viva Credit până la 1.000 lei. În ambele cazuri, nu va trebui să prezinți garanții sau giranți.
Extra Simplu oferă bani pentru maximum 30 de zile, iar Viva Credit – 35 de zile. Oricum, în cazul în care dorești să rambursezi împrumutul rapid înainte de scadență, nu este o problemă. O poți face fără anumite costuri adiționale.

Pe paginile web ale creditorilor sus menționați vei găsi calculatoare care te vor ajuta să calculezi ratele și scadența, astfel încât să nu ai probleme cu rambursarea împrumutului rapid pentru învățământ.