IFN Extra Finance – Împrumut rapid pentru nevoi personale de la IFN Extra Finance

IFN Extra FinanceIFN Extra Finance.ro Ai nevoie urgentă de bani? Noi îţi recomandăm împrumutul rapid pentru nevoi personale de la IFN Extra Finance! Ifn Extra Finance S.A. operează pe piaţa împrumuturilor rapide din anul 2009. Compania oferă credite persoanelor fizice, dar şi persoanelor juridice. Echipa acestui creditor se ocupă de toate operaţiunile aferente activităţii de creditare şi este compusă din angajaţi tineri, cu perspective moderne şi flexibile, care sunt gata în orice moment să satisfacă necesităţile clienţilor. De asemenea, firma acordă maximă atenţie adaptării la schimbările apărute în legislaţie, resurse umane, tehnologie, doar pentru a oferi clienţilor săi cele mai recente produse financiare de pe piaţă.
vivacredit.ro

Caracteristicile de bază ale IFN Extra Finance sunt:

  • Primeşti banii în timp de câteva ore în contul tău bancar;
  • Primul credit este gratuit;
  • Împrumută de la 200 până la 2000 RON;
  • Perioada de rambursare este de până la 45 zile.
btn-sanemt-big

Dacă doreşti să profiţi de un împrumut rapid de la IFN Extra Finance, accesează pagina web a creditorului şi fă clic pe „Aplică acum!”. Pasul întâi este să completezi formularul cu informaţii generale despre tine şi să trimiţi o copie a cardului de identitate. Vei primi un împrumut rapid doar dacă ai o vârstă între 18 şi 75 de ani. De asemenea, dacă vrei un împrumut de la această instituţie financiară non-bancară, va trebui să ai o sursă de venit stabilă şi un card bancar. Pe lângă copia buletinului, vei fi solicitat să ai la tine o copie a extrasului de cont, şi doar în cazuri excepţionale vei fi rugat să prezinţi şi alte documente. De asemenea, trebuie să fii rezident al României.

C Cererea pentru împrumut este analizată în maximum câteva ore, după care eşti anunţat despre decizie. În cazul în care compania a decis să-ţi acorde banii mult doriţi, ei voi fi viraţi în contul tău în doar câteva minute, dar îi vei putea folosi doar în funcţie de timpul în care banca procesează tranzacţia.

btn-sanemt-big

IFN Extra Finance te aşteaptă de luni până vineri de la ora 9:00 până la 18:00. Toată informaţia referitor la oferirea împrumutului rapid o poţi găsi aici!

Servicii conexe

Puteți obține un credit rapid pentru o sumă mică prin alte servicii, precum  Zaplo, VivaCredit, ExtraSIMPLUFerratum și alte companii, informații detaliate despre acestea puteți citi aici puteți citi aici.
vivacredit.ro