Articole

IFN-uri care oferă împrumuturi rapide chiar dacă nu ai cont sau card bancar

IFN-uri care oferă împrumuturi rapide chiar dacă nu ai cont sau card bancar

IFN-uri care oferă împrumuturi rapide chiar dacă nu ai cont sau card bancar

Împrumuturile rapide sunt o salvare pentru cei ce au nevoie de bani urgent, dar nu au suficient timp pentru a strânge tot setul de documente necesar pentru un credit bancar. Dar, de obicei, pentru a face procesul de creditare mai rapid, instituțiile financiare nebancare (IFN-urile) consideră necesar ca potențialul său client să dispună de un card sau cont bancar valid. În așa fel, clientul economisește timp, dar și bani, pentru a se deplasa la sediul creditorului și a lua împrumutul. Totuși, unele IFN-uri nu consideră această cerință atât de importantă, oferind astfel o posibilitate persoanelor care nu dispun de cont sau card bancar. Iată IFN-urile care oferă împrumuturi rapide chiar dacă nu ai cont sau card bancar valid.

Zaplo.ro – îți oferă șansa de a alege singur cum dorești să-ți primești împrumutul rapid:
• Prin transfer direct în contul tău bancar SAU
• Primește banii în numerar la CEC Bank.

Dacă alegi a doua variantă, vei fi rugat să încarci pe pagina web a creditorului o copie scanată/o fotografie a cărții de identitate, dar și să ai la tine cartea de identitate când te duci să-ți ridici împrumutul rapid. De asemenea, după depunerea cererii pe Zaplo.ro, fii atent și așteaptă notificarea prin SMS că banii pot fi luați. Imediat ce primești mesajul, du-te la CEC Bank, dar nu te du mai târziu de 96 de ore din momentul în care cererea de aplicare a fost trimisă, deoarece împrumutul va fi anulat.

Ferratum – o altă companie nebancară care consideră că nu e necesar să ai cont sau card bancar pentru a lua un împrumut rapid de la ei. Dacă te întrebi cum ai putea în acest caz rambursa împrumutul, atunci află că Ferratum îți oferă mai multe căi. Unul dintre ele, care se potrivește de minune persoanelor care au luat bani cash, este invitarea unui operator Ferratum la domiciliul tău. Astfel, când vine data la care trebuie să-ți onorezi plata, operatorul va veni la tine acasă și va lua rata lunară.