Articole

Importanța împrumuturilor rapide în planificarea cheltuielilor românilor

Importanța împrumuturilor rapide în planificarea cheltuielilor românilor

Orice român rezonabil știe pe ce el a cheltuit venitul său lunar și controlează minuțios legătura dintre cheltuieli și venituri. Dar, totuși, ce faci când ajungi cu buzunarele goale la sfârșit de lună? Vrem să te informăm că împrumuturile rapide devin tot mai populare printre români. Îți recomandăm să realizezi importanța împrumuturilor rapide în planificarea cheltuielilor românilor.

Am decis să venim cu anumite date despre cum își planifică românii bugetul pentru a ajuta românii să-și dea seama cum trebuie să-și repartizeze veniturile.

Deci, cei mai mulți români lucrează în sfera serviciilor, 37,7%, incluzând 26,4% care activează în construcții și producția de autovehicule. Alte 31,6% din populație își obțin veniturile din agricultură, iar 30,7% – din industrie. Salariul mediu lunar al unui român reprezintă 1983 lei.

Anual, cetățenii români cheltuie 40% din venit pe alimente, educație, băuturi non-alcoolice și alcoolice, precum și țigări. În 2014, românii plăteau 20% din cheltuielile totale de consum pentru facturi, restul cheltuielilor fiind suportate pentru haine, încălțăminte, cărți, mobilier, echipamente și produse IT. Probabil vei fi surprins să afli că 43% din români acordă o mare atenție cărților și le cumpără regulat. De asemenea, românii preferă să facă cheltuielile turistice prin intermediul internetului. Alte cheltuieli online sunt legate de obiecte decorative și jucării.

Totuși, unele cheltuieli neprevăzute sunt uneori inevitabile. În acest sens, județele cu cele mai mari datorii printre populație sunt Sălaj, Vâlcea și Galați. Așadar, 42% din români plătesc la moment ratele unui împrumut. Alte 30% din cetățenii României declară că dacă ar avea nevoie urgent de bani adiționali, ar apela la un împrumut rapid. Aceasta se datorează faptului că împrumuturile rapide pot fi accesate de persoane cu salarii sau pensii mici, sau chiar persoane care sunt în prezent în căutarea unui loc de muncă.

Pe lângă toate cheltuielile suportate, 25% dintre români, majoritatea din ei fiind din orașe mari, reușesc să economisească.

Dacă ai ajuns în situația în care ești nevoit să folosești un împrumut rapid, fii sigur că iei unul avantajos, cum ar fi cel de la Zaplo, Ferratum, ExtraSimplu, VivaCredit, și altele.