Împrumuturi rapide de la Mozipo

MozipoMozipo – Din ce în ce mai multă lume optează pentru un împrumut rapid de la IFN în cazul în care întâmpină dificultăţi financiare. Acest fapt a generat apariţia multor instituţii financiare nebancare care, din cauza concurenţei pe piaţa împrumuturilor rapide, oferă condiţii de creditare avantajoase pentru potenţialii săi clienţi. Dacă ai nevoie de bani, noi îţi recomandăm să aplici pentru un împrumut rapid de la Mozipo.

vivacredit.ro

Mozipo a fost înfiinţat în 2007 şi este printre primele companii nebancare care a început acordarea de împrumuturi prin intermediul internetului şi SMS-urilor. Ceea ce-i face pe debitori să se întoarcă aici iarăşi şi iarăşi este îmbunătăţirea continuă a calităţii serviciilor, precum şi condiţiile de împrumut favorabile. Chiar dacă nu eşti un utilizator novice de internet, cu siguranţă te vei descurca în gestionarea contractului tău cu Mozipo, acţiuni precum prelungirea contractului, primirea unui împrumut adiţional, achitarea împrumutului înainte de termen fiind efectuate online.

Poţi primi un împrumut rapid de la Mozipo doar dacă eşti cetăţean român şi ai vărsta cuprinsă între 23 şi 70 de ani. De asemenea, trebuie să ai un cont bancar deschis la una dintre băncile înregistrate în România, dar şi să ai un venit stabil care va fi suficient pentru a acoperi suma împrumutată.

Cererea depusă de potenţialul debitor se analizează în 15 minute, şi dacă primeşti aviz pozitiv, suma îţi este virată în contul curent în 5 minute de la semnarea contractului. În cazul în care ai întrebări sau dubii, contactează un operator Mozipo telefonic sau lasă-le un e-mail. Dacă trăieşti nu departe de oficiul firmei, poţi să îi vizitezi de luni până vineri de la 8:00 până la 19:00 sau sâmbăta de la 10:00 la 16:00.

Servicii conexe

Puteți obține un credit rapid pentru o sumă mică prin alte servicii, precum Zaplo, ExtraSIMPLU, Ferratum, VivaCredit și alte companii, informații detaliate despre acestea puteți citi aici puteți citi aici.

vivacredit.ro