Împrumuturi rapide de la Ocean Credit

OceanCreditOcean Credit – Când apar nevoi urgente care necesită cheltuieli financiare suplimentare, nu ezita să obţii un împrumut rapid de la Ocean Credit. Ocean Credit este soluţia perfectă pentru persoanele care au nevoie de un împrumut rapid şi simplu!

vivacredit.ro

Această instituţie financiară nebancară realizează că ai apelat la ei pentru un împrumut RADIP, de aceea îţi oferă creditul exclusiv online. Trebuie doar să accesezi pagina web a creditorului şi să completezi formularul cu datele necesare. De asemenea, va trebui să trimiţi o copie a actului tău de identitate, iar decizia de aprobare vine în câteva minute. Ocean Credit nu are nevoie de adeverinţa de venit, însă e posibil să ţi se ceară ulterior un document pe venit, dacă firma consideră că este necesar. Poţi încărca formularul pe site chiar şi în afara orelor de muncă ale companiei, dar aşteaptă un răspuns doar în timpul programului de lucru al creditorului.

Ocean Credit vine cu o gamă largă de produse financiare, toate având în mare parte aceleaşi condiţii de împrumut, deosebindu-se doar cu mici detalii. Totuşi, cerinţele generale pentru contractarea unui împrumut rapid de la această instituţie financiară sunt:

 • vârstă minimă de 18 ani;
 • să ai un cont bancar valid unde încasezi lunar venit;
 • să ai un venit minim lunar de 700 RON;
 • să ai o adresă de e-mail şi un număr de telefon mobil personal.
 • Dacă iei primul tău împrumut rapid de la Ocean Credit, trebuie să ştii că nu poţi beneficia de o sumă mai mare de 250 RON, dar treptat, pentru următoarele împrumuturi, valoarea poate creşte până la 2000 RON. Creditul se acordă pe o perioadă nu mai lungă de 30 de zile. Dacă ai profitat deja de un împrumut rapid de la Ocean Credit şi l-ai rambursat cu succes, următorul împrumut îl poţi lua şi mai uşor, doar accesând contul tău electronic sau contactând telefonic un reprezentant al instituţiei nebancare, şi creditul îţi va fi oferit fără prezentarea vreunui document.

  Servicii conexe

  Puteți obține un credit rapid pentru o sumă mică prin alte servicii, precum Zaplo, ExtraSIMPLU, Ferratum, VivaCredit și alte companii, informații detaliate despre acestea puteți citi aici puteți citi aici.

  vivacredit.ro