Împrumuturi rapide de la TBI Credit

TBI-CreditTBI Credit – Încă nu demult, creditele de nevoi personale de la instituții financiare erau o premieră pe piața românească. Însă acum, ele au devenit unul dintre cele mai populare produse printre persoanele care caută bani de împrumut urgent, simplu și de la o sursă demnă de încredere. Vă prezentăm un nou produs pe care aveți posibilitatea să-l primiți doar cu buletinul și fără multe drumuri bătute – împrumut rapid de la TBI Credit.

vivacredit.ro

TBI Credit activează pe piața românească din 2003, fiind parte a grupului financiar olandez TBIF Financial Services BV, unul dintre cei mai principali operatori de pe piața financiară din Europa Centrală și de Est. De asemenea, corporația internațională este principalul acționar al creditorului românesc, cu un aport de 99,99% la capitalul social al instituției. Administrația TBI Credit pune un mare accent pe nevoile clienților săi, dezvoltând astfel în permanență portofoliul său unic de produse și servicii.

Poți beneficia de un împrumut rapid de la TBU Credit dacă ai vârsta cuprinsă între 24 și 75 de ani, iar valoarea maximă a creditului poate fi de 5000 euro, sau echivalentul acesteia în lei.

Documentele pe care trebuie să le prezinți pentru obținerea banilor sunt copia actului de identitate, adeverința de venit (ultimul talon de pensie original), cerere de credit, dar va mai trebui să mai semnezi și un acord de prelucrare a datelor cu caracter personal. Dacă iei un împrumut rapid cu o valoare mai mare de 6000 lei, primești cadou un tichet în voaloare de 200 lei.
TBI Credit este mereu în pas cu nevoile personale ale clienților săi, de aceea vin deseori cu concursuri și reduceri semnificative. De această dată, compania nebancară vine cu o dobândă de doar 9,9% pentru împrumuturile sale rapide. De asemenea, recomandă TBI Credit prietenilor tăi și primește până la 100 lei pentru fiecare împrumut aprobat. Poți câștiga astfel bani permanent, în funcție de câți prieteni au luat un împrumut rapid de la creditor.

Servicii conexe

Puteți obține un credit rapid pentru o sumă mică prin alte servicii, precum Zaplo, ExtraSIMPLU, Ferratum, VivaCredit și alte companii, informații detaliate despre acestea puteți citi aici puteți citi aici.

vivacredit.ro