Articole

Împrumut rapid de la Zaplo.ro sau VivaCredit.ro thumbnail

Împrumut rapid de la Zaplo.ro sau VivaCredit.ro

Zaplo.ro şi VivaCredit.ro sunt instituţii non-bancare care oferă clienţilor împrumuturi rapide pe termen scurt în Romania. Creditele rapide sunt comode şi de aceea sunt foarte întrebate. Fiecare companie este interesată să aibă relaţii de lungă durată cu fiecare client, studiind cerinţele şi capacităţile debitorului. Propunerile fiecărei companii sunt diferite, aceasta fiind un avantaj pentru client, apărând posibilitatea de a alege cea mai bună opţiune.

Noi vom compara pentru dumneavoastră ofertele a două companii: Zaplo şi VivaCredit.
Zaplo acordă împrumuturi rapide clienţilor care au 19 ani împliniţi, dar care au nu mai mult de 75 de ani. La rândul său, Viva Credit oferă servicii cetăţenilor români care au atins vârsta de 21 de ani. Înregistrându-vă pentru prima dată pe site-ul instituţiei Zaplo, trebuie să trimiteţi copia actului care confirmă identitatea debitorului, acestea fiind buletinul de identitate sau paşaportul. În cazul Zaplo, nu este nevoie de a prezenta garanţii, dar compania cere informaţii cu privire la venituri. VivaCredit oferă credite rapide fără a fi nevoie de a demonstra garanţie sau garant, documentele solicitate fiind cartea de identitate sau paşaportul, declaraţia pe venit se prezintă doar la discreţia creditorului. Cererile pentru împrumut rapid Zaplo sau Viva Credit pot fi depuse 24/24, dar examinarea lor are loc doar în orele de lucru: Zaplo efectuează analiza cererilor de luni până vineri, de la orele 8:00 până la 20:00, iar Viva Credit doar de la 9:00 până la 17:00.

Pentru a beneficia de un împrumut trebuie să accesaţi butonul „Primeşte banii”.
VivaCredit oferă primul credit rapid fără procente pentru o perioadă de la 1 la 35 zile, suma minimă de împrumut fiind de 100 Lei, suma maximă – 1.000 Lei. Primul credit gratuit înseamnă că după 35 de zile veţi fi nevoit să întoarceţi aceeaşi sumă pe care aţi împrumutat-o iniţial.
Zaplo acordă primul credit rapid fără dobândă pentru o perioadă de la 5 la 30 zile, suma minimă de împrumut – 150 Lei, suma maximă – 1000 Lei. Puteţi lua alte credite de la Zaplo sau de la Viva Credit doar dacă toate împrumuturile anterioare au fost plătite. Valoarea maximă a unui credit de la Zaplo este de 2.000 Lei, iar de la VivaCredit – 1.500 Lei.

VivaCredit.ro oferă posibilitatea de a rambursa împrumutul în avans, fără cheltuieli suplimentare. Şi Zaplo are opţiunea de plată a creditului înainte de termen, fără costuri suplimentare. Dacă întâmpinaţi dificultăţi la achitarea împrumutului, Viva Credit va găsi o soluţie pentru dumneavoastră, legată de cum şi pentru cât timp este posibil de extins obligaţiile de împrumut. Trebuie doar să contactați Viva Credit în prealabil. La Zaplo, în caz de dificultăţi de plată, puteţi să prelungiţi termenul cu 7, 14, sau 30 zile, dar trebuie de avut în vedere că acest serviciu este contra cost. Informații exacte cu privire la procentul pentru prelungirea termenului de împrumut pot fi găsite pe site-ul companiei.

Zaplo.ro oferă serviciul de alegere a unui tip de credit la filiala unei bănci cu care Zaplo colaborează. După ce a fost luată o decizie pozitivă privind acordarea creditului, veţi primi un SMS pe telefonul dumneavoastră care vă va informa despre posibilitatea de a primi banii la bancă. Beneficiind de creditare la bancă, trebuie să prezentaţi actul care vă confirmă identitatea şi acest serviciu durează mai mult decât transferul direct de bani în contul dumneavoastră bancar.

Fă alegerea potrivită!!!! Ia credit în mod responsabil, evaluând potenţialul lui de rambursare în întregime şi la timp. Toate obligațiile de credit restante au un impact negativ asupra istoricului dumneavoastră de credit.