Articole

Împrumutul rapid CreditFix.ro thumbnail

Împrumutul rapid CreditFix.ro

Creditfix.ro este o companie nebancară care oferă credite rapide în România. Nu este un secret că obținerea unui credit la bancă este o procedură dificilă, care necesită mult timp pentru perfectarea actelor, de asemenea este nevoie de gaj, și totuși câteodată creditul nu este acordat, cel mai des din motivul că salariul nu este suficient de mare. Colectivul Creditfix.ro încearcă să găsească o soluție eficientă pentru orice client. Creditele rapide sunt prevăzute pentru soluționarea unor probleme financiare temporare legate de insuficiența de bani. Acestea pot fi cheltuieli neprevăzute sau dorința de a impresiona și de a bucura pe cei dragi. Creditele rapide este o soluție comodă și rapidă de a obține ceea ce vă doriți.

btn-sanemt-big

Creditfix.ro oferă o modalitate comodă pentru client de a primi un împrumut rapid!

Un credit rapid prin intermediul internetului. Tot de ce aveți nevoie este un telefon sau un calculator cu conexiune la internet. Nu este nici o necesitate să stați la cozi, trebuie doar să intrați pe pagina WEB a companiei Creditfix.ro, să introduceţi în formularul de înregistrare toate datele cerute și folosind aplicația de calculator de pe pagina principală să alegeți suma dorită și perioada de achitare.
Un credit rapid de la Creditfix.ro poate fi obținut de orice cetățean român care a atins majoratul, are venit stabil de cel puțin 500 lei lunar și un cont bancar activ pe care trebuie să fie cel puțin un leu pentru procedura de verificare. De asemenea este nevoie de a expedia acte de identificare și extrasul veniturilor pe ultima lună.

Cum să aflați dacă vi s-a oferit creditul?

Veți fi contactat la numărul de telefon indicat de dvs. sau prin poșta electronică. După transferul banilor pe contul dvs. veți primi o înștiințare la telefon. Suma maximă a împrumutului constituie 1000 lei pe un termen de la 5 la 35 de zile. Suma minimă a împrumutului constituie 200 lei pe un termen de la 5 la 35 de zile. Un împrumut repetat poate fi oferit doar după ce precedentul a fost achitat. Un împrumut nou poate fi solicitat prin intermediul telefonului sau adresei electronice, informația completă referitor la datele de contact este disponibilă pe pagina WEB Creditfix.ro.

Ce să faceți dacă nu reușiți să achitați la timp creditul rapid?

Trebuie doar să contactați compania Creditfix.ro până la epuizarea termenului de achitare a creditului și pentru dvs. va fi găsită o soluție care va satisface ambele părți. Trebuie să luați în considerație că prelungirea termenului de achitare a creditului este un serviciu contra plată. Creditfix.ro de asemenea oferă posibilitatea de achitare a creditului înainte de termen, ceea ce este comod pentru client. Creditfix.ro garantează confidențialitatea datelor personale a clienților, modul de operare a Creditfix.ro este constituit considerând dorințele și posibilitățile clienților, relație îndelungată și încrederea reciprocă fiind obiectivul companiei.

btn-sanemt-big

Trebuie să ţineţi minte că toată responsabilitatea pentru împrumut este a debitorului. Estimați-vă posibilitățile de a întoarce împrumutul la timp. Nerespectarea responsabilităților privind rambursarea creditului va avea un impact negativ asupra istoriei dvs. de credit. Luați creditul responsabil!!!