Articole

Împrumutul rapid – prietenul de nădejde al pensionarilor!

Împrumutul rapid – prietenul de nădejde al pensionarilor!

Toate vârstele profită de accesibilitatea împrumuturilor rapide. Banii obţinuţi pot fi folosiţi pentru orice necesitate: reparaţia maşinii, urgenţe de sănătate, achiziţii, sau pur şi simplu nu-ţi ajung bani pentru bilete spre destinaţia ta de vis. Deşi majoritatea instituţiilor financiare non-bancare oferă credite persoanelor de la 18-19 ani în sus, sunt companii care dau bani anume persoanelor în vârstă. Deci, dacă eşti pensionar şi nu vrei să deranjezi copiii tăi, nepoţii sau alte rude şi cere un împrumut de la ei, optează pentru un împrumut rapid – prietenul de nădejde al pensionarilor.

Împrumuturile rapide anume de la instituţii financiare nebancare sunt tot mai populare printre pensionari, deoarece băncile de obicei tratează cu refuz seniorii la creditele bancare. Dar şi din cauza condiţiilor dure ale băncilor pentru credite.

După cum am menţionat mai sus, aproape toate companiile financiare nebancare dau bani dacă ai de la 18, 19 sau 21 de ani. Dar trebuie să iei în consideraţie faptul că Zaplo are şi limita de vârstă până la 75 de ani pentru oferirea împrumutului.

Alte instituţii au creat produse de creditare destinate anume pensionarilor, pentru a uşura condiţiile de rambursare a împrumutului. În rest, toate companiile de creditare acordă bani cu prezentarea a două documente: copia cărţii de identitate şi adeverinţa de venit, în cazul dat talonul de pensie.

Știind cât de anevoioasă poate fi calea spre o destinaţie anume, creditorii care oferă împrumuturi rapide vin cu ajutor enorm pentru pensionari: nu este nevoie prezenţa lor la sediul instituţiei de creditare. Tot ce trebuie ei să facă este să completeze formularul online. Mai mult ca atât, unele companii, cum ar fi de exemplu Provident, poate oferi pensionarilor serviciile unui operator care va veni şi va colecta rata lunară direct de la casa lor.
Indiferent dacă vrei să faci un cadou nepoţilor, sau vrei să pleci în vacanţa care ţi-ai dorit-o toată viaţa, îţi recomandăm să soliciţi un împrumut rapid. Companiile de creditare îţi oferă banii pentru a scăpa de griji, pentru că tu meriţi bătrâneţe fără griji!