Articole

Împrumutul rapid Provident.ro thumbnail

Împrumutul rapid Provident.ro

Împrumutul rapid Provident.ro

Provident este o companie non-bancară care acordă împrumuturi rapide în România. Ea activează pe piaţa românească din 2006, fiind prima instituţie financiară care oferă credite ipotecare care se bazează pe un model de afaceri cu o istorie de 130 ani. Compania Provident a devenit populară datorită vitezei, confortului şi transparenţei în procesul de creditare rapidă. Misiunea instituţiei este de a studia şi de reacţiona rapid la nevoile clienţilor, procesul de eliberare a creditelor rapide fiind simplu şi uşor de înţeles pentru client. Abordarea individuală a fiecărui client este prioritatea companiei.

vivacredit.ro

Doar un cetăţean al României de cel puţin 18 ani poate obţine un împrumut în Provident. Pentru aceasta, trebuie să aveţi un cont bancar valid, declaraţia pe venit, venitul dumneavoastră fiind nu mai mic de 300 lei. În acelaşi timp, nu este nevoie de garant sau cauţiune. Dacă alegeţi serviciul „Împrumut la domiciliu”, care oferă bani în 48 de ore, atunci în acest caz un cont bancar nu este necesar, dar trebuie să specificaţi locul de reşedinţă în oraşul în care se oferă credite Provident. Pentru a obţine un împrumut de la Provident trebuie să completaţi un formular online, unde este nevoie să menţionaţi toată informaţia necesară, precizând date exacte. Aceasta ne va ajuta să vă alegem cele mai bune oferte pentru dumneavoastră. Folosind calculatorul de pe site-ul Provident, veţi putea alege singur suma potrivită şi veţi putea estima valoarea totală pe care va trebui să o restituiţi. Valoarea primului împrumut este de la 500 la 3.500 lei. În funcţie de veniturile clientului, este posibil de a obţine şi un împrumut în valoare de 5.000 lei. După cum s-a menţionat mai sus, cooperarea cu fiecare client în parte ajută la determinarea valorii împrumutului în mod individual. De asemenea, este posibil de a rambursa creditul înainte de termen. Pentru aceasta, contactaţi instituţia şi discutaţi modul în care îl puteţi face. Dacă întâmpinaţi dificultăţi în plata împrumutului, luaţi legătură urgent cu creditorul. Evaluând situaţia, el va găsi soluţia potrivită pentru dumneavoastră. Luând în datorie, totdeauna analizați-vă capacităţile de rambursare a banilor. Deciziile pripite pot duce la consecinţe grave. Creditul neplătit la timp vă poate costa scump. Şi istoricul dumneavoastră negativ va complica în viitor obţinerea unui împrumut.

btn-sanemt-big

Promoţie – ajută un prieten, dând numele şi telefonul prietenului care are nevoie de un împrumut vă va permite să câştigaţi câte 70 lei pentru fiecare prieten care va beneficia de un credit la Provident. Recomandă şi câştigă!
Toată informaţia suplimentară: programul de lucru, contacte, condiţiile detaliate pentru acordarea împrumuturilor rapide le puteţi găsi pe pagina web a Provident.