Articole

Împrumutul rapid VivaCredit.ro

Împrumutul rapid VivaCredit.ro

Împrumutul rapid VivaCredit.ro

Viva Credit este prima companie din România care oferă împrumuturi rapide pe termen scurt! Acest tip de creditare a devenit popular în toată lumea, fiind un mod simplu şi rapid de a primi bani pentru a achita cheltuieli neprevăzute. Creditele rapide vă pot ajuta să vă realizaţi visele! De asemenea, împrumuturile rapide pot fi folosite în momente mai grele din viaţă, când aveţi nevoie imediat de bani.

btn-sanemt-big

Compania Viva Credit oferă o soluţie rapidă, potrivită necesităţilor dumneavoastră. Obiectivul principal al companiei este colaborarea pe termen lung cu fiecare client în parte. Viva Credit are grijă să faciliteze şi să îmbunătăţească procesul de obţinere a unui împrumut rapid, încercând astfel să reducă timpul de acordare a creditului. Dumneavoastră nu trebuie să mergeţi la bancă şi să staţi în rând, toate documentele pot fi depuse prin internet. Avantajul este că nu aveţi nevoie de garant şi nu trebuie să oferiţi adeverinţă de venit. Trebuie doar să prezentaţi documentele care dovedesc identitatea dumneavoastră şi să aveţi un cont bancar activ. Pentru a beneficia de împrumut, trebuie să aveţi 21 de ani împliniţi, venituri de minim 700lei. Ţineţi minte întotdeauna că orice obligaţie financiară este un risc, de aceea luaţi în considerare în mod serios toate posibilităţile dumneavoastră de rambursare a creditului. Evaluând riscurile existente, compania are tot dreptul să ceară o dovadă de venit a debitorului. Acest lucru este destul de normal, căci este în beneficiul creditorului de a fi încrezut în capacitatea clientului de a restitui banii. Cererea la Viva Credit poate fi depusă în orice moment, dar revizuirea ei şi plata se efectuează doar în timpul orelor de program, adică de la 9:00 până la 17:00. Dumneavoastră trebuie doar să vă înregistraţi pe site-ul companiei Viva Credit, să completaţi cererea de credit online, furnizând toată informaţia necesară. Viva Credit garantează siguranţa datelor dumneavoastră personale în conformitate cu legea. După luarea unei decizii pozitive, banii vor ajunge în contul dumneavoastră în acceaşi zi. Viva Credit oferă primul împrumut fără dobândă pentru o perioadă de la 1 zi la 35 zile, suma minimă a împrumutului fiind de 100 lei, suma maximă – 1500 lei.

btn-sanemt-big

Primul împrumut gratis înseamnă că dacă aţi beneficiat de 1500 lei, atunci peste 35 de zile trebuie să întoarceţi aceeaşi sumă de 1500 lei. Plătind primul credit la timp, vi se deschide posibilitatea de a creşte valoarea împrumutului. De asemenea, clienţii fideli au oportunitatea de a face o cerere prin telefon, sau printr-un SMS, mai multă informaţie găsiţi pe pagina web a VivaCredit.ro. Compania mai oferă şi şansa de a plăti împrumutul înaintea scadenţei, pentru a scăpa de cheltuieli suplimentare. În caz că apar dificultăţi la rambursarea creditului, sunând în prealabil, compania Viva Credit va găsi soluţia optimă pentru dumneavoastră pentru a extinde obligaţiile de împrumut. Vă reamintim că creditele restante vă pot afecta negativ istoricul de credit. Fiți responsabil când luaţi un credit.