Articole

Împrumutul rapid Zaplo.ro

Împrumutul rapid Zaplo.ro

Împrumutul rapid Zaplo.ro

Zaplo.ro este o companie din sectorul non-bancar care se ocupă cu servicii de eliberare a creditelor pe termen scurt. Împrumuturile rapide sunt foarte populare în multe ţări ale lumii. Despre calitatea şi siguranţa serviciilor oferite ne vorbeşte şi faptul că compania Zaplo.ro este parte a grupului „4finance”, care acordă împrumuturi rapide în alte 12 țări. Împrumuturile rapide au câştigat în poziţie datorită calităţii sale înalte şi simplităţii procesului de creditare. Doar nu întotdeauna avem nevoie de un împrumut mare, luat pe un termen lung, uneori este nevoie urgentă de bani pentru probleme financiare neaşteptate.
Zaplo.ro oferă servicii în România în conformitate cu legislația țării. La credit poate pretinde un cetăţean român care a împlinit 19 ani, dar care are nu mai mult de 75 de ani.

btn-sanemt-big

Cum poţi primi împrumutul rapid Zaplo.ro?

Clientul nou, având un calculator la îndemână, va trebui să acceseze site-ul Zaplo.ro, unde, selectând suma dorită şi perioada de timp, va trebui să completeze un formular de înregistrare cu informaţiile solicitate. Clientul care se înregistrează pentru prima dată trebuie să trimită copia documentelor care confirmă identitatea: pașaportul sau cartea de identitate. De asemenea, vei avea nevoie de declaraţia pe venit. Informaţia suplimentară privind documentele necesare poate fi găsită pe pagina web Zaplo.ro. Valoarea primului împrumut este de 1000 LEI, care se oferă pentru 30 de zile maxim. Re-creditarea este posibilă numai în cazul în care toate împrumuturile anterioare au fost rambursate la timp. Suma poate fi mărită clienţilor fideli şi de încredere la discreţia companiei. Posibila valoare a împrumutului este determinată individual, pentru fiecare client în parte.

Cererile de obţinere a unui credit sunt acceptate 24 din 24. Examinarea creditării se face în timpul orelor de lucru, de luni până vineri, de la 8:00 la 20:00. Poţi cere un nou împrumut doar prin apelarea 031 229 51 11, sau prin utilizarea profilului tău de pe pagina web Zaplo.ro, cu condiția că împrumutul anterior a fost plătit la timp. Dacă apar dificultăţi cu plata creditului, este posibil de prelungit termenul cu 7, 14, 30 zile, dar trebuie să ţii minte că acest serviciu necesită plată. Informaţii mai exacte despre procente, sau despre prelungirea termenului rambursării, o poţi găsi pe profilul tău personal. De asemenea, este posibil de a rambursa creditul până la termenul stabilit. Aceasta este uşor de făcut – trasferând banii cu ajutorul unei bănci. Rechizitele şi condiţiile le poţi găsi, iarăşi, pe Zaplo.ro.

Mai ai şi posibilitatea de a obţine un împrumut la o bancă care cooperează cu Zaplo.ro. Completând cererea, trebuie să indici că doreşti să alegi un împrumut de la bancă. După avizul pozitiv privind acordarea creditului, vei primi pe numărul tău de telefon o notificare referitoare la faptul că poţi să-ţi iei banii de la filiala care va fi menţionată în SMS.
Nu uita să aduci cu tine documentele originale care confirmă identitatea ta. Dar, trebuie să iei în consideraţie că această procedură poate dura mai mult timp decât transferul creditului în contul tău bancar, care se efectuează într-un timp scurt. Toată responsabilitatea pentru credit îţi aparţine, obligaţiile de plată a împrumutului nu pot fi transferate altei persoane.

btn-sanemt-big

Ia un credit după ce ai evaluat responsabil toate capacităţile tale de a rambursa împrumutul. Ţine minte, toate acţiunile tale ce duc la deteriorarea situaţiei financiare vor fi mai târziu reflectate în istoria ta de credit. În viitor, asta va complica şi mai mult posibilitatea de a obţine un împrumut.