Împrumuturi rapide fără gaj

Împrumuturi rapide fără gaj şi fără acte

Împrumuturile rapide de la instituţiile financiare non-bancare oferă o mulţime de avantaje, care îţi demonstrează de ce ar trebui să beneficiezi de ele când ai nevoie de bani. Pentru început, creditorii care oferă împrumuturi rapide în zilele noastre o fac prin intermediul internetului, ceea ce fac acest tip de creditare extrem de accesibil. De asemenea, banii de care ai atât de mare nevoie ajung la tine cu mult mai rapid dacă foloseşti împrumuturi de la companii nebancare. Dar, cel mai mare avantaj ar fi că poţi obţine împrumuturi rapide fără gaj şi fără acte!
 

Compararea împrumuturilor rapide

Creditor Evaluare Varsta Primul credit gratuit Rata lunară % Amânarea plății Valoarea maximă a creditului
vivicredit 10din 10 peste 21 ani Până la 1500 Lei 12-42% table-tick 1500 Lei
extrasimplu 10din 10 peste 18 ani Până la 2000 Lei 36% table-tick 2000 Lei
telecredit 10din 10 peste 18 ani 36% table-tick 2000 Lei
viaconto 10din 10 peste 20 ani Până la 600 Lei 38% table-tick 1000 Lei
ferratum 10din 10 peste 21 ani Până la 1400 Lei 35-39% 5000 Lei

 
Pentru a beneficia de un împrumut la bancă, obligatoriu trebuie să prezinţi un gaj (automobilul, casa sau alt tip de bun care poate fi gajat). Prin urmare, dacă nu dispui de un bun pe care ai putea oferi ca gaj, nu poţi lua bani de la bancă. Totodată, luând în consideraţie că împrumuturile rapide nu includ în sine sume prea mari de bani, majoritatea firmelor non-bancare din România nu cer gaj sau garant, oferindu-ţi fără probleme împrumutul rapid la care râvneşti.

Un alt plus al creditelor rapide este că ele se oferă la prezentarea unui pachet de documente pe cât de minim posibil! O cerinţă comună la luarea unui împrumut rapid este de a prezenta cardul de identitate. Asta poate fi de ajuns pentru a primi creditul rapid. Dar, politica instituţiilor financiare nebancare diferă, de aceea unele din ele mai pot cere şi declaraţia ta pe venit, adeverinţa de salariu sau, de exemplu, o copie a extrasului de cont din ultima lună, cum o cere Telecredit, sau alte documente.
Este foarte simplu să primeşti un împrumut rapid, de aceea, când ai nevoie de bani pentru acoperirea unor cheltuieli neprevăzute, nu ezita să apelezi la acest tip de creditare. În acelaşi timp, analizează riscurile unui împrumut rapid şi asigură-te că vei fi capabil să îl rambursezi până la expirarea scadenţei.