Articole

Împrumuturi rapide pentru studenți! thumbnail

Împrumuturi rapide pentru studenți!

Împrumuturi rapide pentru studenți!

Sunteți student!? Majoritatea studenților învață și lucrează în același timp, gestionând singuri propriile venituri. Dar oricum pot apărea cheltuieli neprevăzute. Așa ceva se poate întâmpla oricui! Aveți dorința de a merge la un concert, sau trebuie să cumpărați echipament necesar pentru studiu. Acum asta este posibil fără a cheltui o mulțime de timp și efort. Credite rapide pentru studenți sunt accesibile într-un mod rapid și convenabil, prin intermediul internetului!

De ce aveți nevoie pentru a primi un credit pentru studenți!?

Pentru a putea beneficia de un credit, cel mai important lucru e să fiți rezident a României și să nu aveți obligații neîndeplinite față de alți creditori. Restul este foarte simplu, trebuie să vă înregistrați pe site-ul companiei care emite împrumuturi rapide online și să completați un anumit formular, menționând toată informația necesară. Cererea dumneavoastră va fi revizuită și după luarea deciziei, creditul va ajunge în contul dumneavoastră, care poate fi deschis la orice bancă din România.

Cât de rapid puteți primi banii?

Majoritatea companiilor emitente de împrumuturi pentru studenți, promit că banii vor ajunge în cont în 15 minute. După o decizie pozitivă cu privire la cererea dumneavoastră, veți primi pe telefon un răspuns. Apoi, banii vor fi transferați în contul dumneavoastră. Perioada de transfer depinde de banca în care se află contul debitorului. Dacă banca dumneavoastră coincide cu banca în care se află contul creditorului, atunci împrumutul îl veți primi într-un timp scurt.

Cât de mulți bani puteți împrumuta?

Pentru clienții noi, care se înregistrează pentru prima dată, “Zaplo”, de exemplu, oferă credit până la 800 Lei, iar “VivaCredit” până la 1000 Lei. Mai mult ca atât, primul credit la aceste companii este fără dobândă. Ceea ce înseamnă cât ai luat, atât ai întors, termenul de rambursare al împrumutului fiind de până la 30 zile.

Împrumuturi rapide pentru studenți sunt disponibile în multe companii și sunt atractive prin aceea că nu trebuie să căutați un garant sau să gătiți o mulțime de acte. Stând acasă, puteți pregăti toate formalitățile, ceea ce este într-adevăr foarte convenabil pentru client. Chiar și în condiții nefavorabile, dacă nu vă puteți întoarce datoria la timp, există un serviciu care vă oferă posibilitatea de a extinde termenul de plată al împrumutului. Dar, în cazul dat, veți fi nevoit să plătiți dobândă. Pentru a avea în continuare o istorie de credit curată, asumându-vă orice fel de datorii, evaluați cu atenție toate posibilitățile de returnare a împrumutului. Acest lucru vă va oferi libertatea de a alege și va crește șansele dumneavoastră de a fi aprobat de creditori!