Articole

În luna îndrăgostiților, primul împrumut rapid Ferratum este gratuit!

În luna îndrăgostiților, primul împrumut rapid Ferratum este gratuit!

În luna îndrăgostiților, primul împrumut rapid Ferratum este gratuit! Indiferent de sărbătorești 14 februarie – ziua universală a îndrăgostiților, sau 24 februarie – Dragobetele, sărbătorite în stil dulce românesc, ce poate fi mai frumos decât o zi specială dedicată dragostei? De-a lungul timpului, ne-am deprins să ne manifestăm dragostea într-un mod mai neobișnuit decât în zilele de rutină, dăruind cadouri impresionante unul altuia de ziua îndrăgostiților. Totodată, Ziua Îndrăgostiților este momentul pe care peste 220.000 de persoane îl aleg în fiecare an pentru a cere în căsătorie persoana iubită.

Astfel, dacă vă confruntați cu buget limitat și nu aveți posibilitatea să sărbătoriți ziua dragostei din plin alături de iubi, Ferratum vă vine în ajutor! IFN-ul vine cu o ofertă incredibilă valabilă în perioada 1 februarie 2017 – 28 februarie 2017: primul împrumut rapid este gratuit dacă este rambursat până la scadență! Suma maximă pe care o puteți împrumuta este de 1400 RON. Deci, nu va trebui să întoarceți dobânda, iar comisionul pentru servicii va fi de 0 RON.

De exemplu, pentru un împrumut de 1400 RON pentru 62 de zile, în mod normal, dobânda este fixă și constituie 7715%. În total spre plată ar trebui să rambursați 2398 RON, în două rate. Dar, noua ofertă vă dă posibilitatea să rambursați cât ați împrumutat, adică 1400 RON și nici un bănuț mai mult!

Puteți opta pentru un împrumut rapid Ferratum dacă aveți minimum 21 de ani și aveți venit lunar stabil, indiferent de sursă. De asemenea, trebuie să aveți reședință în România, să aveți un număr de telefon mobil și adresă de e-mail personală. Cererea pentru împrumut poate fi depusă online oricând, chiar și noaptea, iar aceasta urmează să fie analizată în primele ore ale dimineții următoare. Dacă ați mai profitat anterior de împrumut de la Ferratum și nu ați avut probleme la rambursarea acestuia, al doilea împrumut îl puteți solicita prin expedierea unui simplu SMS.

Solicitați un împrumut rapid de la Ferratum și oferiți mai mult decât dragoste celor dragi în februarie!