Onnen.ro – Adaptat nevoilor tale între 1.000 şi 10.000 lei.

OnnenOnnen Mulţi dintre noi ne-am aflat măcar o dată în situaţia când suntem nevoiţi să cerem bani împrumut familiei sau prietenilor. Şi nu este deloc comod să povesteşti cuiva nenorocirea ta pentru a determina pe cel din faţă să-ţi dea bani. Dacă nu vrei să ajungi la solicitări de acest gen, care pot aduce cu timpul la un impact negativ asupra relaţiei cu persoana care îţi împrumută bani, atunci optează pentru un împrumut rapid de la Onnen. Onnen.ro este parte a marelui Grup 4Finance, cunoscut pentru oferirea împrumuturilor rapide online şi reprezintă o linie de credit a faimosului creditor Zaplo IFN S.A. Onnen.ro pune un accent mare pe satisfacţia clienţilor săi, aceasta fiind o condiţie esenţială pentru succesul firmei. Utilizând tehnologie ultramodernă, creditorul este capabil să-ţi rezolve problemele financiare simplu, convenabil, rapid şi transparent.

  • Primește banii timp de: 24 de ore;
  • Împrumută pentru prima dată până la 10000 de Lei.
btn-sanemt-big

Pentru a obține un credit rapid de la Onnen timp de 24 de ore, dați click pe Primește banii și trimiteți cererea.

Suma împrumutului rapid Onnen poate varia între 1.000 şi 10.000 Lei. Pentru a obţine banii, trebuie doar să completezi formularul de înregistrare online şi, dacă cererea ta este acceptată, primeşti împrumutul în contul tău bancar în mai puţin de 24 de ore. Ceea ce îl face deosebit pe acest creditor este faptul că poţi alege singur rata lunară, adică ţi-o adaptezi astfel încât rambursarea sumei să nu-ţi afecteze traiul lunar.

Un alt avantaj al împrumuturilor rapide de la Onnen este că poţi prelungi perioada de rambursare sau poţi creşte suma împrumutată oricând doreşti. Ceea ce trebuie să faci este doar să intri în contul tău prin intermediul site-ului şi să faci schimbările necesare. Poţi accesa contul tău oricând vrei şi oriunde vrei de pe computer, tabletă sau telefon mobil. Pe pagina web poţi găsi un calculator care îţi va ajuta să decizi mai uşor asupra sumei pe care ai dori s-o împrumuţi sau asupra ratei.

Compania Onnen își începe activitatea la ora 8:00 și oferă credite până la 18:00. Onnen, spre deosebire de alți creditori, lucrează fără zile de odihnă, sâmbăta și duminica compania lucrează de la orele 9:30 până la 18:00. Puteți obține un credit de la Onne dacă aveți vârsta între 18 și 70 de ani, fără gaj și garant, ceea ce reprezintă principalul motiv pentru o prelucrare rapidă a aplicațiilor și un transfer rapid al banilor, pentru că nu este nevoie de depunerea sau emiterea documentelor. În acest caz, este suficient să aveți un telefon mobil și un cont bancar într-o bancă din Romania.

btn-sanemt-big

Servicii conexe

Puteți obține un credit rapid pentru o sumă mică prin alte servicii, precum ExtraSIMPLU, Ferratum, VivaCredit și alte companii, informații detaliate despre acestea puteți citi aici puteți citi aici.