Articole

Primeşte împrumut rapid prin SMS

Primeşte împrumut rapid prin SMS

Nu este o noutate că împrumuturile rapide se caracterizează prin accesibilitate, de aceea ele sunt foarte căutate în zilele noastre. Un rol mare în răspândirea acestui tip de creditare îl joacă dezvoltarea continuă a tehnologiilor moderne. Acum, companiile ce oferă împrumuturi rapide sunt la o distanţă de… un sunet sau, mai bine zis, un SMS! Telefoanele mobile, pe care le purtăm cu noi oriunde, ne pot ajuta să primim împrumut rapid prin SMS, aceasta fiind cea mai simplă alternativă de a obţine un credit.

Majoritatea instituţiilor nebancare care oferă împrumuturi rapide prestează serviciul de creditare prin SMS. Dar, fiecare companie o face în felul său. De exemplu, multe companii, printre care Provident şi Telecredit, îţi propun să le trimiţi un mesaj în cazul în care doreşti să fii contactat de unul din operatorii săi. Împreună, veți stabili suma şi durata împrumutului. Cel mai des acest serviciu este utilizat de clienţii care iau pentru prima dată un împrumut rapid de la companiile menţionate mai sus.
Dar, în cazul în care eşti deja client fidel şi apelezi des la împrumuturi rapide, atunci instituţiile cum sunt Ferratum şi Viva Credit ţi-au pregătit o surpriză! Pentru aceasta, trebuie să fii deja înregistrat în baza de date a companiei creditoare. Odată ce operatorii îţi recepţionează mesajul, primeşti răspuns imediat, fără a-ţi cere justificări în privinţa utilizării banilor.

Pentru a obţine un împrumut rapid prin SMS, trebuie să trimiţi un mesaj la numărul de telefon afişat de compania creditoare şi trebuie să menţioneze suma şi durata împrumutului. Dacă cererea este aprobată, banii se trimit spre contul tău bancar în nu mai mult de 60 de minute. Această modalitate de cerere a unui împrumut rapid este mai ales convenabil dacă nu ai acces la internet, sau te afli într-un loc unde nu ai voie să faci zgomot, nefiind necesar de a vorbi la telefon cu un reprezentant al companiei, sau să vii la sediu.

Împrumutul rapid prin SMS a revoluţionat într-adevăr calea de acordare a microcreditelor în România. Nu ezita nici tu să încerci acest tip de creditare.