Primul imprumut gratis

Primul imprumut gratisO modalitate foarte eficientă de a atrage clienți noi este de a oferi promoții, și anume oferirea primului imprumut rapid gratis. De fapt, aceasta înseamnă că împrumutați bani fără dobândă sau adaos comercial de 0% și returnați înapoi suma care ați împrumutat-o. Spre exemplu, dacă împrumutați astăzi 200 de Lei, peste 30 de zile calendaristice rambursați aceeași sumă – 200 de Lei. E important să rețineți că această ofertă este disponibilă numai clienților noi, care solicită un împrumut pentru prima dată, însă puteți lua alte astfel de credite la alte companii care oferă asemenea promoție. De aceea, noi vă propunem o listă de creditori care oferă împrumuturi rapide gratuit, iar calitatea serviciilor lor a fost testată de noi.

Creditor Evaluare Varsta Primul imprumut gratis Rata lunară % Valoarea maximă a creditului
vivicredit 10din 10 peste 21 ani Până la 1500 Lei 12-42% 1500 Lei
extrasimplu 10din 10 peste 18 ani Până la 2000 Lei 36% 2000 Lei
telecredit 10din 10 peste 18 ani Până la 500 Lei 36% 2000 Lei
telecredit 10din 10 peste 20 ani Până la 600 Lei 38% 1000 Lei
ferratum 10din 10 peste 21 ani Până la 1400 Lei 35-39% 5000 Lei

 

 

De ce aproape toți creditorii oferă primul imprumut fără dobândă?

De fapt, prima propunere de imprumut gratuit reprezintă o reducere pentru servicii și, ținând cont de nivelul ridicat al concurenței, toate companiile de creditare încearcă să atragă atenția asupra ofertelor sale, demonstrând cât de ușor este să împrumuți bani pentru o perioadă scurtă de timp, sperând că următoarele împrumuturi clientul, de asemenea, le va solicita de la compania acestora.

E logic să presupunem că oamenii, odată ce află despre credite cu 100% reducere, vor dori să-l solicite, însă creditorii n-au luat în considerație că asemenea companii de creditare sunt foarte multe și majoritatea propun asemenea oferte. De acest fapt se folosesc consumatorii inteligenți, care solicită credit, de fiecare dată, într-o companie nouă, astfel beneficiind de o reducere de 100%, până când ajung în situația în care s-au înregistrat la toate companiile posibile.

Dar, trebuie să avem în vedere că nu în toate cazurile calitatea serviciilor și posibilitatea de a achita un credit întârziat sunt la fel de avantajoase. Țineți minte că dobânda de credit se diferențiază de la o companie la alta, de aceea este important să verificați toate condițiile care se propun pentru obținerea unui împrumut și care este diferența între aceste condiții.

Este bine de știut că aveți posibilitatea de a obține împrumuturi la mai multe companii odată dacă nu aveți credite neperformante. De asemenea, este important să vă apreciați capacitățile de împrumut, pentru a nu vă pomeni în situația în care împrumutați de la o companie pentru a returna banii la altă companie, prin urmare, nereușind să vă rambursați datoria. Dar, în cazul în care creditul către un creditor nu va fi rambursat, nici un alt creditor nu vă va oferi nici un împrumut fără gaj sau garant și suma restantă va fi transferată autorităților competente, care vor crește valoarea datoriei dvs. de câteva ori.

Toți creditorii sunt la fel și calitatea serviciilor este mereu la nivel?

În ultimii ani a crescut cererea pentru credite rapide, pentru că în vremuri de criză este o nevoie mare de bani și o soluție în acest sens este de a obține un credit rapid de la creditori, un proces destul de simplu, pentru că nu sunt necesare acte, declarații pe venit, nici gaj.
Calitatea serviciilor s-a deteriorat, pentru că noile întreprinderi, care oferă credite rapide, nu mereu reușeau să satisfacă cererea tot mai mare. Deoarece primul împrumut rapid gratis era foarte popular în rândul consumatorilor, acesta ar putea fi obținut la infinit dacă ați lua viitoarele credite la alte companii. Datorită acestei strategii, companiile noi formate înregistrau o mare creștere a consumatorilor, dar nu luau în considerație această tendință și refuzau să ofere credite, prin urmare oamenii nu puteau primi credite fără gaj sau garant.

În acest tabel noi am indicat acele companii care încă oferă acest serviciu – primul imprumut gratis.