Articole

Reduceri la dobândă, promoţii şi concursuri cu împrumuturi rapide

Reduceri la dobândă, promoţii şi concursuri cu împrumuturi rapide

Instituţiile financiare non-bancare caută în permanenţă căi de a răsplăti fidelitatea clienţilor săi loiali, sau să atragă noi clienţi nu doar prin condiţii avantajoase de creditare, dar şi prin alte metode. De aceea, dacă apelezi sau ai de gând să apelezi la un credit, profită de reduceri la dobândă, promoţii şi concursuri cu împrumuturi rapide! Fii cu ochii în patru, mai ales la începutul unui sezon nou sau în ajunul sărbătorilor.

În primul rând, am putea menţiona aici faptul că majoritatea instituţiilor financiare nebancare oferă primul credit gratuit. Dacă iei un împrumut de la Zaplo, VivaCredit, ExtraSimplu, Telecredit, să ştii că va trebui să rambursezi aceeaşi sumă, fără a plăţi careva comisioane sau dobândă ascunsă. Unica condiţie de bază este să întorci împrumutul rapid la timp, pentru a nu te confrunta cu probleme în viitor.

Companiile financiare non-bancare se întrec în ingeniozitate când vin cu promoţii şi concursuri pentru debitori. De exemplu, Ferratum a desfăşurat recent un concurs unde a oferit o vacanţă pentru doi într-o ţară din Europa şi 750 Euro bani de cheltuială. De asemenea, Provident a încheiat pe 15 mai 2016 concursul său, întitulat „Ia un împrumut şi câştigă!”. În perioada desfăşurării concursului, 11 aprilie – 15 mai, în fiecare săptămână s-au dat telefoane, tablete, laptopuri, televizoare, aparate foto, iar premiul cel mare a fost de 10.000 lei.

Dar, Provident îţi mai dă şansa de a câştiga 70 de lei. Cum? Cu siguranţă ai prieteni care au probleme financiare. Tu doar trebuie să laşi numărul lor de telefon şi numele lor, iar pentru fiecare prieten recomandat primeşti de la Provident câte 70 de lei. Mai multe recomandări – mai mulţi bani

La moment, CreditFix oferă reducere de 50% la dobânda pentru primul tău împrumut. Deci, dacă decizi să pleci în vacanţă, să faci schimbări în apartament, sau ai nevoie de bani pentru rezolvarea altor tipuri de probleme, nu ezita să foloseşti această şansă!