Articole

Refinanțare cu ajutorul unui credit imediat

Refinanțare cu ajutorul unui credit imediat

Dacă ești aproape de data la care trebuie să rambursezi împrumutul tău băncii sau unui IFN, dar ai în continuare probleme financiare, sau te despart de salariul mult așteptat doar câteva zile, atunci restructurarea creditului tău ar fi o soluție. O formă a restructurării este refinanțarea cu ajutorul unui credit imediat. Această opțiune este în special avantajoasă pentru persoanele care întâmpină dificultăți în rambursarea unui credit bancar.

Pentru a înțelege mai bine despre ce e vorba, atunci află că refinanțarea reprezintă acordarea unui nou credit pentru rambursarea creditului/creditelor în derulare. Acest procedeu este aplicabil și în cazul stingerii unei datorii din cadrul unui IFN. De exemplu, dacă ai un credit imediat luat de la o companie financiară nebancară și simți că nu vei reuși să-ți onorezi plata ratei la timp, atunci poți cere direct de la ea refinanțare.

Una dintre instituțiile nebancare care practică refinanțarea este Viva Credit. Trebuie să cunoști că Viva Credit nu oferă refinanțare automat. Poți solicita acest tip de serviciu cu cel puțin 5 zile înainte de scadență, iar contractul de refinanțare se poate aproba doar după plata integrală a dobânzii datorate pentru creditul inițial. Această plată va fi efectuată la scadența creditului imediat inițial, iar comisionul pentru refinanțare este, de obicei, egal cu zero.

Alte companii financiare non-bancare care oferă astfel de servicii mai sunt și ExtraSimplu și CreditFix.
Creditul nebancar imediat poate fi folosit pentru stingerea creditului luat de la bancă. Pentru a te decide de la care IFN este mai avantajos pentru tine să iei un credit, accesează paginile lor web și fă comparație, sau poți să găsești online tabele – Împrumuturi rapide – create îndeosebi pentru persoane ca tine, cu toate condițiile de bază de creditare, care te vor ajuta să iei decizia corectă mai rapid și mai ușor.

Și nu uita: împrumută cu cap!