TeleCredit – acordam credite rapide, 100% online.

TeleCreditTeleCredit.ro Dacă Telecredit este instituţia financiară de la care doreşti să iei un împrumut rapid, atunci află că ei îţi pot propune de la 100 la 500 Lei, dacă eşti la primul tău credit, sau la 1500 Lei, dacă ai mai beneficiat de împrumuturi rapide de la Telecredit şi le-ai rambursat până la expirarea scadenţei, pentru o durată de până la 30 zile. Telecredit te va impresiona prin operativitatea sa: după ce cererea ta va fi acceptată, banii mult doriţi ajung în minute numărate în contul tău. De asemenea, compania oferă împrumuturi rapide persoanelor care au deja alte credite în derulare, la alte instituţii financiare nebancare.

  • Primește banii timp de: 15 minute;
  • Împrumută pentru prima dată până la 500 de Lei;
  • Împrumută pentru a doua oară până la 2000 de Lei .
btn-sanemt-big

Pentru a obține un credit rapid de la TeleCredit timp de 15 minute, dați click pe Primește banii și trimiteți cererea.
TeleCredit.ro acordă credite rapide rezidenţilor din România care au 19 de ani împliniţi. Aveţi nevoie doar de acces la internet. Pentru a îndeplini cererea online, accesaţi TeleCredit.ro. Trebuie doar să completaţi formularul de înregistrate cu toată informaţia necesară. Pentru a primi credit nu este nevoie de a prezenta adeverinţe, dar TeleCredit, în unele cazuri, poate cere adăugător prezentarea lor. Posibilitatea de creditare se evaluează individual pentru fiecare client. După o decizie pozitivă, vei primi banii cât de curând posibil, la cea mai apropiată filială a băncii, prezentând documentul care vă confirmă identitatea. Aveţi oportunitatea de a primi ulterioarele împrumuturi prin SMS, cu condiţia rambursării creditelor anterioare. Împrumuturile care vor urma după cel dintâi pot fi transferate în contul dumneavoastră.

Compania TeleCredit își începe activitatea la ora Luni – Vineri între orele 08:00 – 21:00. Puteți obține un credit de la TeleCredit dacă aveți vârsta între 18 și 70 de ani, fără gaj și garant, ceea ce reprezintă principalul motiv pentru o prelucrare rapidă a aplicațiilor și un transfer rapid al banilor, pentru că nu este nevoie de depunerea sau emiterea documentelor. În acest caz, este suficient să aveți un telefon mobil și un cont bancar într-o bancă din Romania.

btn-sanemt-big

Servicii conexe

Puteți obține un credit rapid pentru o sumă mică prin alte servicii, precum Zaplo, ExtraSIMPLU, Ferratum, VivaCredit și alte companii, informații detaliate despre acestea puteți citi aici puteți citi aici.