Articole

Uită de limitări financiare în timpul iernii cu împrumuturi rapide thumbnail

Uită de limitări financiare în timpul iernii cu împrumuturi rapide

Sezonul de iarnă este caracterizat de numeroase sărbători de iarnă: Crăciun, Revelion, Ziua Îndrăgostiților, și altele. Toate sunt marcate de cheltuieli adiționale. Există persoane care nu pot să-și permită să cumpere ce și-ar dori de Crăciun sau de Anul Nou. Dacă faci parte din această categorie, venim cu un sfat pentru tine: uită de limitări financiare în timpul iernii cu împrumuturi rapide. Toți doresc, într-un moment sau altul, să serbeze din plin!

Conform datelor studiului “Cumpărături de sărbători”, realizat de MEDNET Marketing Research Center, bugetul alocat cadourilor crește de la an la an, în 2015 fiind de 512,75 lei, iar în 2016 – 577,22 lei. Anul acesta, procentul persoanelor care intenționează să ofere cadouri de sărbătorile de iarnă este de peste 90%. Cele mai căutate produse pentru cei dragi sunt articole de îmbrăcăminte/încălțăminte, cosmetice/parfumuri, dulciuri, jucării.

De asemenea, analiza arată că cel puțin unul din trei români și-au luat brad natural de Revelion și Crăciun. Puțin mai mult de 50% din respondenți deja au un brad artificial. Trist e că 5% nu au avut brad acest an. Alte cheltuieli apar dacă alegi să serbezi undeva în club, la restaurant, sau la vreo stațiune balneară sau montană.

Împrumuturile rapide sunt cea mai bună soluție pentru limitări financiare mici și urgente! Oricum, dacă ai decis să serbezi mai grandios decât de obicei și împrumuți bani de la un IFN, împrumută responsabil, analizând în prealabil capacitatea ta de rambursare a creditului!

Companiile nebancare vin cu multiple avantaje pentru potențialii săi clienți, cum ar fi primul împrumut rapid gratuit. Împrumuturile rapide sunt oferite online, deci nu este nevoie să te deplasezi la ghișeu, iar cererea de credit se poate trimite în orice timp al zilei. Tot ce trebuie să faci este să respecți câteva condiții, care diferă de la un IFN la altul.

Ar fi bine să te încadrezi în bugetul repartizat pentru sărbătoare, dar dacă totuși simți că nu vei reuși și dorești o sărbătoare de neuitat, apelează la împrumuturi rapide!