VivaCredit – Ai 0% DOBÂNDĂ la primul tău credit!

VivaCreditVivaCredit este prietenul tău sigur care te va ajuta financiar până la următorul salariu. Valoarea împrumutului rapid pe care îl poţi lua de la această firmă este de la 100 la 1500 Lei, cu o scadenţă de 35 zile. Pentru a contracta un credit de la Viva Credit, trebuie să ai peste 21 de ani, să ai un venit stabil şi să ai un cont bancar sau card valid. Toată procedura de depunere a documentelor are loc online, tu trebuind să prezinţi copia în format electronic a cărţii de identitate. Viva Credit acceptă întârzieri la plată, dar trebuie din timp să anunţi compania, pentru a găsi soluţia potrivită pentru tine şi creditor.

  • Primește banii timp de: 15 minute;
  • Primul credit este gratuit;
  • Fără giranți sau garanții;
  • Acceptăm și persoane cu istoric negativ;
  • Împrumută pentru prima dată până la 1500 de Lei.
btn-sanemt-big

Pentru a obține un credit rapid de la VivaCredit timp de 15 minute, dați click pe Primește banii și trimiteți cererea.
VivaCredit.ro acordă credite rapide rezidenţilor din România care au 21 de ani împliniţi. Aveţi nevoie doar de acces la internet. Pentru a îndeplini cererea online, accesaţi VivaCredit.ro. Trebuie doar să completaţi formularul de înregistrate cu toată informaţia necesară. Pentru a primi credit nu este nevoie de a prezenta adeverinţe, dar VivaCredit, în unele cazuri, poate cere adăugător prezentarea lor. Posibilitatea de creditare se evaluează individual pentru fiecare client. După o decizie pozitivă, vei primi banii cât de curând posibil, la cea mai apropiată filială a băncii, prezentând documentul care vă confirmă identitatea. Aveţi oportunitatea de a primi ulterioarele împrumuturi prin SMS, cu condiţia rambursării creditelor anterioare. Împrumuturile care vor urma după cel dintâi pot fi transferate în contul dumneavoastră.

Compania VivaCredit își începe activitatea la ora 8:30 și oferă credite până la 20:00. VivaCredit, spre deosebire de alți creditori, lucrează fără zile de odihnă, sâmbăta și duminica compania lucrează de la orele 9:00 până la 17:00. Puteți obține un credit de la VivaCredit dacă aveți vârsta între 21 și 70 de ani, fără gaj și garant, ceea ce reprezintă principalul motiv pentru o prelucrare rapidă a aplicațiilor și un transfer rapid al banilor, pentru că nu este nevoie de depunerea sau emiterea documentelor. În acest caz, este suficient să aveți un telefon mobil și un cont bancar într-o bancă din Romania.

btn-sanemt-big

Servicii conexe

Puteți obține un credit rapid pentru o sumă mică prin alte servicii, precum ExtraSIMPLU, Ferratum, Zaplo și alte companii, informații detaliate despre acestea puteți citi aici puteți citi aici.