Zaplo – credit fără gaj și garant.

ZaploZaplo este o companie din sectorul non-bancar care se ocupă cu servicii de eliberare a creditelor pe termen scurt. Împrumuturile rapide sunt foarte populare în multe ţări ale lumii. Despre calitatea şi siguranţa serviciilor oferite ne vorbeşte şi faptul că compania Zaplo.ro este parte a grupului „4finance”, care acordă împrumuturi rapide în alte 12 țări. Împrumuturile rapide au câştigat în poziţie datorită calităţii sale înalte şi simplităţii procesului de creditare. Doar nu întotdeauna avem nevoie de un împrumut mare, luat pe un termen lung, uneori este nevoie urgentă de bani pentru probleme financiare neaşteptate.

  • Primește banii timp de: 15 minute;
  • Primul credit este gratuit;
  • Împrumută pentru prima dată până la 1000 de Lei;
  • Împrumută pentru a doua oară până la 2000 de Lei ;
btn-sanemt-big

Pentru a obține un credit rapid de la Zaplo timp de 15 minute, dați click pe Primește banii și trimiteți cererea.
Zaplo.ro acordă credite rapide rezidenţilor din România care au 19 de ani împliniţi. Aveţi nevoie doar de acces la internet. Pentru a îndeplini cererea online, accesaţi Zaplo.ro. Trebuie doar să completaţi formularul de înregistrate cu toată informaţia necesară. Pentru a primi credit nu este nevoie de a prezenta adeverinţe, dar Zaplo, în unele cazuri, poate cere adăugător prezentarea lor. Posibilitatea de creditare se evaluează individual pentru fiecare client. După o decizie pozitivă, vei primi banii cât de curând posibil, la cea mai apropiată filială a băncii, prezentând documentul care vă confirmă identitatea. Aveţi oportunitatea de a primi ulterioarele împrumuturi prin SMS, cu condiţia rambursării creditelor anterioare. Împrumuturile care vor urma după cel dintâi pot fi transferate în contul dumneavoastră.

Compania Zaplo își începe activitatea la ora 8:00 și oferă credite până la 20:00. Zaplo, spre deosebire de alți creditori, lucrează fără zile de odihnă, sâmbăta și duminica compania lucrează de la orele 9:30 până la 18:00. Puteți obține un credit de la Zaplo dacă aveți vârsta între 19 și 70 de ani, fără gaj și garant, ceea ce reprezintă principalul motiv pentru o prelucrare rapidă a aplicațiilor și un transfer rapid al banilor, pentru că nu este nevoie de depunerea sau emiterea documentelor. În acest caz, este suficient să aveți un telefon mobil și un cont bancar într-o bancă din Romania.

btn-sanemt-big

Servicii conexe

Puteți obține un credit rapid pentru o sumă mică prin alte servicii, precum ExtraSIMPLU, Ferratum, VivaCredit și alte companii, informații detaliate despre acestea puteți citi aici puteți citi aici.